lördag 20 november 2010

Lite har ju hänt sen sist....

... Saga har börjat bli helt frisk efter Borrelian. Hon höll ju inte ihop på lägre tävingarna så vi missade uppflytt till högre med 11 och 13 p. Inte mkt när man tänker på hur dålig hon var bara 2-3 månader innan. Så hon har mkt vilja när det gäller att träna och tävla.

Inga mer utställningar heller, väntar tills efter uppflyttet då behöver vi bara ett sbk cert för att få SUCH. Räknar kallt med att nästa lägre spår ger uppfl... och att den tävlingen kommer runt maj, om vi kommer med i lottningen...

Lydnaden är helt ok för lydnadsklass 3. Vi ska finlipa lite och sen se till att fjärren sitter som en smäck. Sen anmäler vi oss... KUL ska det bli! var snart ett år sen vi tävlade ren lydnad. så Hoppas att det oxå ska vara klart till våren. Borrelian ställde ju till det i planeringen. Hade ju tänkt vara färdig för tävling i 3an nu.

Maya är super duktik. Duktikare än ngn svart fröken ngnsin varit. Hon sitter och håller kontakten fot fasst instruktören går runt oss, fast var iofs tvungen att säga till henne ord först... hmm.. den delen glömmer vi... hon är ju dryga 9 mån nu och matte kanske inte alltid har rätt? Fast hon har det... Maya ska "kunna" 1an och apellen till våren. Spår är ju ingen match. Så hon får nog testa viltspår oxå, om jag märker att hon tappar lite intresse, annars fortsätter vi mot lägre och 2an.

Ska vila lite nu, har varit på klubben och tränat lydnad med dem i totalt 3h inkl fika... vilket är ett måste.

Kram på er...

ps, imorgon kommer massa nya kort!