onsdag 10 mars 2010

Kan det ha vänt??

Jag hoppas det. Verkar lite som det. Så håll en tummer för mig och de olika händelser som är mitt liv.

Alla papper verkar vara på väg till mig så att jag kan skicka dem vidare till deras sista destination. Vilket är A-kassan. Kanske börjar mina pengar leta sig tillbaka till mig?? Alla dom som jag har fått lagt ut. Ska bli så skönt!

Så då är plenen klar för denna v, ska bort på lördag och greja, sen till AF på måndag. Sen när man ska titta på valpisar, det vet man ju inte...

Mvh

tisdag 9 mars 2010

Ja, då har jag tagit min dator till nåder igen. Detta då jag efter att blivit arg på den och hela världen, bestämde mig för en "paus". Denna paus har mest tillbringats på soffan med en och annan skogspromenad, i sol och 7+. Vår, hade velat ha vinter lite till... förhoppningsvis är det så mkt snö att det tar ett tag innan den smälter.

Var på 2 intervjuer och det gick bra. Den ena så bra att det gav problem. Hoppas att detta löser sig nu. OCH att a-kassan blir nöjd med de sista pappren jag skickar in från jobbet. HOPPAS HOPPAS det skulle ju bara vara så mkt enklare om att fungerar som jag vill, när jag vill. Fast det är väl så att livet är till för att ge en några törnar så att man uppskattar det dära, enkla vardagliga som annars kanske blir tråkigt?

Saga är snäll och söt, Sally busig, Caesar har börjat vakna, han gör det på våren, på vintern är det mest ide som gäller. Zingo, ja han är ute mer och mer. Lite dålig ibland men för det mesta helt frisk. Sally har en internet pojkvän och om det passar så kommer hon att få långhåriga bebisar i vår som levereras till hösten. Skoj. Hoppas de brås på sin mor i utseende men inte i vildhet!!! För sötare dock katt får man leta länge efter.

Funderar oxå på om snön kommer att vara kvar när vi ska tävla i april... hi hi då kan jag spåra själv, saga kan vara med som stöd och pinn påvisare... ha ha hon börjar göra ett riktigt snyggt framförgående och kryper har hon ju (peppar peppar) funderar på om manska åka dit dagen innan och träna på deras plan ... sova över... ha det skoj... undrar om ngn vill följa med? Snälla?

Borsett från några svagastunder de senaste dagarna tycker jag rent allmänt att jag är kanska snäll, så jag hoppas på att allt vänder sig till det bästa och blir exakt som jag vill om inte bättre....

NÄ nu ska jag gå och sova och kurera förkylning mm mm

kram på er..