fredag 14 maj 2010

Läger läger läger

Nästa mening borde vara regn regn regn, med det tänker jag inte märka.
Så vi kom hit till, Tivedens nationalpark i går em/kväll. Hade ju en liten i bilen som inte är så van än så det blev 2 pauser på vägen ned. Första vi Campingen vi ska sova på vid Avesta utställningen. Där tog vi en liten snabb promenad runt och letade reda på "vår" stuga. Den låg lika bra till som de lovat. Av de stugor som fanns på platsen bästa läget för valp.

Sen stannade vi även vid Eurostop i Örebro och köpte kaffe åt mig. Sen var det bara att packa in nykissade hundar och fortsätta vidare.

När vi kom fram så var de flesta redan här, bla Pirayans syster Zingha, eller hur det stavas, en tik som Bärsärks, pappa Grogg, äger och har plaserat ut på foder. De lekte och lekte, fast svart 2 ville bara leka under bilen, så Pirayan lekte där hon oxå. Rätt lika, de hade de skillnade kvar som de hade när jag valde, öron, nos och svans... Annars lika stora, lika busiga och lika söta!!

På kvällen blev det grillning och efter den prommenerade jag med mina 2 odjur. Saga fick gå lös en bit och då hittade hon badstranden. Så hon simmade omkring i går, vaddå? Det regnar, jag är redan blöt och simma är KUL! Pirayan försökte hänga på men det gick mindre bra. Hon gick ut så att hon hade vatten till magen sen gick hon väldig stelbent in igen. Bada är inte ngt för Pirayor, USCH! BLÖT!

Nä nu ska jag byta om lite och sen blir det en dag av härlig träning!!! och vi ska skrämma bort regnet!

Ha det så skoj

/Maria,Saga och Pirayan i stugan.

tisdag 11 maj 2010

Morgonbus


Man måste ju leka lite på morgonen. Så att man kan vila en stund senare.

söndag 9 maj 2010

Spår träning igår.


Detta några timmar innan löpet började. Var lite störd av att Mayas avvikelser. Men löste det. Surt att inte tävla idag.