fredag 20 augusti 2010

dåligt dåligt

Har en dålig dag. Allt är bara fel. Åkte och tränade. Saga var riktigt pigg då hon inte fått göra ngt idag. Inte ens prommenerat. Testade bara gamla 2an, helt ok. Stannar efter ngt steg på inkallningen. Ingen tvärnit men aktivt stop. Var svårt att se hur många steg, vet inte det. Frågade de som sett om det var ok, och det var det om man ville ha det så. Så jag vet fortfarande inte hur många steg, hur aktivt eller hur långt det blev. Men det är som det är. Hon hade samma fart efter stoppet in till mig som innan. Så det var ju ok. Rutan tjuvade hon till 2 ggr. Detta trots att vi stod med ryggen mot den och kastade apporten framåt. Har man en rutgalning så...

Testade kort, långt och jättelångt till rutan. Då hon inte sprang in direkt letade hon sig vidare, dock med fördröjning. Så vet inte hur det skulle bli.

Gjorde ett fint kryp, hämtade metallapporten, flera släta inkallningar med bra fart. En platsliggning där jag gömde mig, den första utan skott sen vi började träna med skott på allvar i juni.

Maya fick gå lite och busa, lite och leka, lite allt möjligt. Hon är duktig, lyhörd och matgalen. Mer åt korv än boll även om bollen oxå duger...

Jag har däremot, hosta, hosta hosta, nackspärr, ont i fötterna efter att skorna blivit blöta, ont i knät och känner för att krypa in i ett hörn och inte komma fram igen.

Skulle bara tycka att den ngn gång var roligt att bli tillfrågad om jag oxå ville vara med och träna. Bara ngn gång, de vet ju att jag vill, jag har bett dem säga till. Men vi passar väl inte in. Kan väl för lite.

Nä ska krypa ned i soffan nu. Trött och grinig och ska upp okristligt tidigt i morgon.

Höres