fredag 30 april 2010

Svårt att vara stilla:)


Springer gärna till kameran.

onsdag 28 april 2010

Tränat och byggt tält.

Ja, då var det tältbygge och ringbygge på klubben inför helgens utställning. Vi hann upp och hjälpa till lite i allafall. Maya hjälpte oxå till. Hon satt på tälten, för att de inte skulle flyga i väg. Hjälpte till att dra dom, men mest åt fel håll. Höll i hammaren när tältet skulle fästas i backen. När hon inte fick det, svårt att hamra med en Piraya hängande i hammaren. Så tog hon tältpinnar i stället. Speciellt den som det hamrades på skulle hon ha, hon försökte dra upp dem från marken igen. Sen fick hon ju hälsa på milijoner människor. Så snäll var hon. Följde med den som hade godis, eller pratade snällt. Ingen mattevalp där inte.

När hon var trött så fick Saga komma ut. Vi tränade lägre lydnaden, gjorde en platsliggning. Sen tränade lite mer. Sen avslutades det med en platssittning, med efterföljande platsliggning. Lägrelydnaden gick så där. Det är Saga, länge sen vi tränade, vi blev kommenderade, så allt man kunde tjuvstarta på blev tjuvstart. Dvs, inkallningen, framförgåendet, läggande under gång, faktiskt inte på hoppet. Men men... det blir nog bra. Har ju liiiite mer än en vecka att träna in det på... ha ha ha!!!!

Tränade även Maya lite, hon fick göra lite inkallningar från att springa lös bland allt, lite ingångar= sätta sig fot, man kan göra mkt för en liten bit korv. Nu, hör och häpna, sover hon. Hon är trött, Pirayor kan bli trötta. Men det var så blött och lerigt på klubben så hon luktar som ett gammalt akvarium.... blääää bada innan sänggåendet!


Natti natti och Kram

söndag 25 april 2010

Sovtime!


Dumt att sova i Bia när man kan ha den snö kudde.