fredag 2 juli 2010

onsdag 30 juni 2010


Ja då är de små snart 48h. De gör inte så mkt än. Mest sover det. Eller skriker. Och kravlar. Den ena vit med grått är en superkravlare. Hittills är det den jag har fastnat för. Så söt med vita öron. Får se hur de ser ut om en vecka. Den svarta har höga vita strumpor bak, små små vita tassar fram, vit haka och lite vitt på magen. Jätte söt. Envis. Den knuffade bort den stora vit/grå och snodde dens mat. Lugnast eller smartast.... är Kaninen. Den ser ut som en kanin över ryggen. Vit med svarta prickar och svans, jättefint tecknad i huvudet. Söta är dom. Sally är en så bra mamma. Så fort de skriker till kommer hon farande tillbaka. Hon vill inte äta i rummet med dom utan ska äta med de andra på diskbänken.



Saga är lite piggare, inte så dålig i magen. Men så har ju inte tabletterna börjat verka än. Hoppas hon inte blir sämre. Har dock skjutit 2 ggr för henne i mån och tis. Det gick jätte bra. Hon låg "stilla" dvs hon vred bara på sig så pass att hon kunde se skytten. Men andra gången i går då jag la henne var hon inte glad. Hon visste vad som skulle hända, ville inte lägga sig med svansen mot skytten, vred och vände sig. Men tillslut låg hon som hon skulle. Söta hon.


Maya är ju med varje gång oxå... 1a gången igår hon inte hade "vakt" utan bara låg i bilen. Annars har hon fått var hos ngn och suttit, ätit korv, lekt med råttan eller kossan. Utan att bry sig om skotten. Söta flicka.

tisdag 29 juni 2010

Mamma


Sally vilar.

Mamma är och äter


På då passade jag på. Får ej flytta dom de bärs snabbt tillbaka.

måndag 28 juni 2010

Alla 3


Fortfarande inga bra kort. Mörka till vänster. Svartvita i mitten. Vita med grå tecken vill höger.

Nu är de 3.


Mörk med lite vitt. Vit med grå tecken. En svart vit. Undrar om jag får ta upp dom?

Här föds de små.


De är 2 st som jag sett. Trångt bland mina böcker.