lördag 27 februari 2010

Har eg inte ngt att säga, men en massa tankar som surrar och mal...

Det är vår! Takdropp, modd och regn. Jag som verkligen gillar snö, massa snö, vart tog de sköna vinterdagarna vägen? De med ngn minus, sol och blåhimmel? Möjligheten att sitta ute, njuta och bara vara??

Men i allafall har det hänt lite kuliga saker sen sist. Jag red ju i måndags, gör ju det på dessa kvällar. Så denna gången hade jag bokat in en privat lektion innan ridskolan böjrajde.. Kul att rida 2 olika hästar direkt efter varandra. Kunna få dem att göra samma saker. Fast den sista fröken blev lite sur och stegrade sig. Men sen var hon jätte duktig. Hade riktigt kul! Fick verkligen rida, inte bara åka med. Genomgång av sits, händer, ben, rygg allt. Sen rida utan stigbyglar, travade faktiskt så... inte van vid detta. Sen framdelsvändningar, bakdelsvändningar. Skänkelvikingar, volter; vanliga, med bakbenen utanför spåret och även med bakbenen innanför spåret. Kul!! Minskinigar, ett steg i taget, ökningar, långa steg på rakt spår innan för fyrkantsspåret på långsidorna. I skritt, tölt och trav. Så roligt, vi 'r inte så många i gruppen så det blir mkt ridning och genomgång av oss.

På tisdagar är jag på Cybele och går i mediumskolan... *s* Då får vi meditera, träna upp intutionen och annat. Det är lite kul och spännande och svårbegripligt. Men det ger ngt. Det ger lugn, man kan kanske en dag få svar på massa frågor. En dag.

Nästa vekca har jag massa skojiga saker för mig. SKa på 2 intervjuer, en om praktik, en om jobb, har kluvna känslor för båda. V 11 ska jag även då på intervju om en annan praktik, i ett projekt. Hoppas på det.

Ska även nästa vecka fara och titta på ngn svarting. Ska bli kul.

Hoppas att A-kassan och förra jobbet ska komma överrens snart om alla papper så att jag kan börja få pengar, måste ju säga att alla mina besparingar är slut nu snart. Suck, med jag har förstått att jag ska få det retroaktivt, så då borde jag får tillbaka åtminstone ngt? Tur att man hade liten peng.

Saga är duktig, vi tränar massor på promenaderna. Att gå fint, vi arbetar oss förbi "otäckningar" Så att Saga ska lära sig att vända sig mot mig när det kommer ngn mot oss. Det blir sitt, ligg, kryp, fot, hit allt man kan hitta på. Då kan man korrigera att hon inte lyssnar i stället för att hon skäller ut mötande odjur. Funkar bra! När jag även har med mig belöningar. Men man måste ju jobba, Saga älskar att jobba. Ska nog ner o Boulognern i dag, och sen ska vi även gå på stan imorgon. Det är enklare att befästa saker på ställen där det inte är så mkt känslor och invanda beteenden. Håll en tumme för planen....

Höres, Masssa kramar!