torsdag 12 augusti 2010



Ja du!

Verkar inte funka att skicka mms inlägg för tillfäller och jag som hade så fina kort... *s*

Kattungarna växer, växer och växer. Lurviga och busiga. Flickor. Ska knäppa lite söt kort på dom och knåpa ihop en annons snart.

Saga är väl tillbaka på en 75%. Så får se hur det går på lördag. Vi har tränat. Vi kommer att försöka. Det jag vill ha är platsliggningen och spåret. Funkar inte lydnaden så ok, orkar hon inte lydnaden så bryter jag innan. MEN vi vill HA UPPFLYTT! Annars blir det till att anmäla till ngn mer tävling. Vi kan ju alltid hoppas på att man kommer med. Annars blir det väl till att bli medlem i flera klubbar nästa år...

Maya är fruktansvärt lättlärd. Kul är det. Men lite jobbigt oxå. Vet inte säkert hur jag ska förvalta en 6 mån valp. Saga började jag träna när hon var 1.5 år. Inte så här ung. Men vi får se. Hon verkar bli söt i allafall. Trevlig, glad och snäll. Men valp. Min 6 mån fröken. Hon gillar att spåra och löser de problem som uppstår utan hjälp. Duktig tös!!

RM blir det inte. Då Saga varit dålig känns det ite som om vi ska åka så långt och lägga så mkt pengar på ngt som inte funkar. Hon kommer ju att bli bättre och bättre men man vet ju aldrig. Vi har ju inte 3an som var planen, då 2an är tappad pga konvalecent. Eller den finns väl lite men inte för tävling. Hur spåret kommer att gå ver jag ju inte än, men för en tävling. Nä.. Sen utställningen. Är Saga inte pigg inte kul att ställa. Maya är ju fortfarande inoff. då hon är plutt, roligare med henne nästa år.

Nä nu ska jag plocka lite till och försöka få ordning på dagen..

Ha de gött