lördag 24 april 2010

Jaa

Lilla Pirayan växer, är nu 11 v och väger 10.5 kg. Vikt utvecklingen stämmer med Sagas som bebis... men hon känns större och högre, Saga var ju bara ett blont lurv. Så denna lilla kan bli lite högre och inte lika grov. Möjligen lik som mor i kroppen? För tidigt att säga, men spekulera kan man.

Sen har hon ju lyckats fastna på bild, söt är hon när hon är stilla. Saga tycker det börjar bli ännu bättre nu då Pirayan faktiskt vågar leka lite men henne... om de brottas, men inte när Saga har fart och är full i bus.

Själv har jag klarat av 1a v av praktiken, kul är det. Har varit med på massa möten. Skriver in saker och uppdaterar fler. Skojigt. Hoppas på att det snart blir snöfritt. Så att jag kan cykla fram och tillbaka. Det spar in lite pengar.

Saga har anmälts till tävling, det får bli en träningstävling. Kan bli vad som helst men vi satsar ju på det bästa. Sen är det dags att anmäla till utställingar. Har nu ngn planerad. Är Avesta jag fundrar på, undrar om det finns möjlighet att ställa husvagn där? Att man kan vara hela helgen?

Pirayan hoppar nu utan problem upp och ned för soffan och sängen om man inte hinner på henne och hindrar. Tratten är av. Får se vilke men det ger framöver, färgmässigt.
Denna tokstolla kommer nog att blir trevlig som stor... (hihi) Nä ska ta och värma soffan lite till, den ser så ensam ut i vardagsrummet.

Har klippt ca 35 klor idag... ni får själva räkna ut resten.

Ha det gött. Höres och Kram

fredag 23 april 2010

Har vuxit.


I varjefall när man jämför bilder. Se nedan.

onsdag 21 april 2010

Satt still


Lyckades knäppa ett kort på de 2 sek hon satt stilla.